​Eskişehir Valisi Erol AYYILDIZ, MÜSİAD Başkanı Hakan DUMAN ve MÜSİAD Yönetimi Özel Ümit Hastaneleri’ne ziyarette bulundular. Özel Ümit Hastanesi Created: 2021-01-23 11:53:43
View Count: 648

Misafirlerimizi Özel Ümit Hastaneleri İdari Direktörü Dr. Oktay TANRIVERDİ, Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Dr. Ali ZÜBERİ, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Naim AY karşıladı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Erol AYYILDIZ ve Hakan DUMAN’a teşekkürlerimizi sunarız.

This post has been written by Özel Ümit Hastanesi and viewed 648 times.