Sağlık sponsoru olduğumuz Eskişehir Basketbol Takımı oyuncuları, Özel Ümit Hastanesi’nde kapsamlı sağlık kontrolünden geçti. Özel Ümit Hastanesi Created: 2017-08-17 00:00:00
View Count: 4740

Önce kan verme işlemi yaptıran oyuncular, ardından dahiliye, ortopedi ve kardiyoloji muayenelerine tabi tutuldu. Bu muayenelerinin ardından Eko-Efor testinden de geçerek kapsamlı sağlık kontrollerini tamamladı.

WS3c8s.jpg

U4dySw.jpg

Ok0q5o.jpg

Zw1aBB.jpg

This post has been written by Özel Ümit Hastanesi and viewed 4740 times.